ŠIRJENJE MOŽNOSTI ZA ODRASLE

Ko odrasli POSTANEMO STARŠI, pogosto zanemarimo svoje potrebe in želje, pričnemo omejevati lastno zavedanje ter krčiti svoje možnosti.

Mnogi starši ob številnih zahtevah sodobnega časa tako IZGUBIJO STIK S SEBOJ.

ŠIRJENJE MOŽNOSTI

pomeni širjenje zavedanja o svoji mogočnosti.

-

1. SVETOVANJE

 • RAZBREMENILNI POGOVOR v varnem okolju je oddih za vaša premlevanja in analiziranja, je balzam za dušo. 
 • MOTIVACIJSKI POGOVOR je iskra, ki lahko zaneti pravi plamen v vaših očeh. 

POGOVORI SO PRILAGOJENI glede na vaše potrebe, želje, pričakovanja in nivo zavedanja. 

.

Nekateri išečete razlago fizioloških procesov v vašem telesu, ki jih pojasnim z znanjem medicine, spet drugi iščete razumevanje na podlagi vaših izkušenj, občutkov in čustev. Nekateri zaupate energijam in intuiciji, potem sledim temu in vključim tudi višje nivoje zavedanja.

 

Pogovor poteka v zaupnem in varnem prostoru, kjer se izgubi občutek za čas in ni pritiska zunanjih motilcev.

Vsakemu prilagodim pristop glede na to kaj v danem trenutku potrebuje.

 

KAJ PA VI TRENUTNO POTREBUJETE? RAZBREMENITEV, RAZLAGO, MOTIVACIJO ALI USMERITEV?
.
POTREBUJETE MORDA KOGA, KI VAS BO RAZUMEL IN ZNAL PODPRETI ALI ŠE BOLJE ... VAS NAUČIL, DA SI MORATE TO NAJPREJ DATI SAMI SEBI?

.

.

2. ACCESS BARS

 • Access Bars je NEŽNA MANUALNA TEHNIKA, ki aktivira 32 točk na glavi. Vsaka od točk - barsov, naslavlja določeno področje (npr. radost, komunikacijo, prostor, spolnost, fizično zdravje, hvaležnost, manifestacijo itd.). S to tehniko gredo možgani po 15 min v theta stanje valovanja, to je počasno možgansko valovanje in je stanje globoke relaksacije - mentalne in fizične sprostitve. Takrat se aktivira SAMOZDRAVLJENJE TELESA in se ODPIRA PROSTOR ZAVEDANJA v našem življenju.
 • Access Bars točke vsebujejo OMEJITVE, misli, prepričanja, čustva, sodbe, avtomatizme in razmišljanja, ki smo jih shranili kadarkoli in nas zdaj OMEJUJEO, DA BI ZAVESTNO IZBIRALI in tako kreirali na vseh področjih.
 • Tekom terapije se BRIŠEJO TE PODZAVESTNE BLOKADE IN PREPRIČANJA, saj se sprosti elektromagnetni naboj miselne in čustvene energije.

.

ACCESS BARSI VAM DAJO VEČ SEBE IN VEČ ZAVEDANJA. 

Ko imate zavedanje lahko spremenite in ustvarite karkoli. Vaše življenje tako postane neskončno raziskovanje novih možnosti, postane kreativneje in zabavneje. Z Barsi omogočamo, da se velike spremembe v življenju zgodijo lahkotno.

 

Poteka v mirnem in prijetnem ambientu, podobno kot na masaži. Med terapijo se gostota naših misli zmanjša tudi do 90%, zato se počutimo lahkotno, mnogi zadremajo. Traja približno eno uro.

Priporočam vsem, ki želite živeti bolj LAHKOTNO, RADOSTNO IN POLNO ali želite z več zavedanja narediti PREMIK NAPREJ v življenju.
Priporočam tudi tistim, ki si želite OBČUTEK MIRU ter KVALITETEN SPANEC ali MANJ STRESA v življenju.

  

KAJ ČE JE TUDI ZA VAS VSE TO MOGOČE?

KAJ ČE BI SI DALI PRILOŽNOSTSTE PRIPRAVLJENI RAZISKOVATI NEOMEJENE MOŽNOSTI?

.

.

3. ACCESSOVI TELESNI PROCESI

 • Access Consciousness telesni procesi je NEŽNA MANUALNA TEHNIKA, ki telesu omogoča, da prejme, da se sprosti in opusti nakopičen stres na psiho - fizičnih ravneh.
 • Kot pri vseh Access Consiousness tehnikah, gre za (ponovno) aktivacijo energij, ki so že v vas. To pomaga obnoviti in ponovno aktivirati vaše lastne KAPACITETE ZA ZDRAVLJENJE in SPREMINJANJE

 

NAŠE TELO JE SENZITIVNI ORGANIZEM, KI SE ZAVEDA VSEGA.

Daje nam zavedanje o nas samih in o zunanjem svetu, ima sposobnost dostopa do še večjega zavedanja. Kaj če z lastnim zavedanjem lahko spremenimo trenutno stanje? Kaj če vam ni potrebno biti več efekt staranja, bolezni, utrujenosti in degeneracije telesa, ki vam jo povzroča te realnost? 

 

Poteka v mirnem in prijetnem ambientu. Tehnika telesnih proscesov se izvaja z dotikom telesa preko oblačil. Telo in um se sprostita, mnogi zadremajo. Traja približno eno uro.

Tehnika telesnih procesov v telesu aktivira hvaležnost, dopuščanje, zaupanje in spoštovanje. S tem se odpremo možnostim in večji povezanosti s seboj. 

 

KAJ PRVITE NA POVABILO, DA ZAČNETE SVOJE TELO DRUGAČE DOJEMATI, GA SPREJEMATI TER SPREMINJATI?
.
KAKŠNE KAPACITETE IMA VAŠE TELO, KI JIH ŠE NISTE OPAZILI IN OZAVESTILI? KAJ VSE JE ŠE MOGOČE Z VAŠIM TELESOM, NA KAR NISTE ŠE NIKOLI POMISLILI? 

.

.

.

4. REIKI

 • Reiki je univerzalna življenjska energija, ki se pretaka v vsem, kar je živo. Je zdravilna in zelo nežna energija, primerljiva z ljubeznijo in nikomur nikakor ne more škoditi. Prejemnik vedno prejme takšno reiki energijo, kot je v njegovo najvišje dobro in kot jo je tisti trenutek pripravljen sprejeti.
 • Reikist, ki izvaja reiki, je prevodnik te energije in nanjo ne more vplivati, niti na način njenega delovanja, saj je le v vlogi posrednika te energije
.
VELIKO TEŽAV ALI BOLEZNI SE SPRVA ZAČNE NA ČUSTVENI RAVNI IN SE ŠELE POZNEJE POJAVI NA FIZIČNI RAVNI.
Reiki je čudovito orodje, s katerim lahko odpravimo vzrok naše težave, saj deluje na fizični, mentalni, čustveni in duhovni ravni. Ko se z reiki energijo dotaknemo vseh ravni hkrati, se v telesu aktivira samozdravljenje.

 

Poteka v mirnem ambientu, leži se na masažni mizi, podobno kot pri masaži. Izvaja se z dotikom oziroma polaganjem rok na telo preko oblačil. Energija je tako nežna in sproščujoča, da nekateri vmes tudi zaspijo. Običajno pretok energije občutimo kot prijetno toploto, vendar se doživljanje razlikuje od vsakega posameznika. Celostni tretma s polaganjem rok traja okvirno 50 minut.

V današnjem stresnem načinu življenja pogosto občutimo pomanjkanje energije in hiter življenjski tempo, nas postopoma odmika od samih sebe. Ustvarijo se blokade, saj energija ne teče svobodno, to pa posledično vodi tudi v bolezni. Zato je zelo pomembno, da znotraj nas zopet vzpostavimo ravnovesje.

 

SI ŽELITE PONOVNO OKREPITI STIK S SVOJIM TELESOM, SE NAUČITI POSLUŠATI, VIDETI IN ČUTITI SEBE?
.
PREDSTAVLJATE, DA SE VAS DOTAKNE ZDRAVILNA ENERGIJA. SEDAJ PA SI PREDSTVALJAJTE, DA JO PREJMETE.
DOVOLITE SI POISKUSITI.
 
....... 
 • MAMICA S HČERKO

  V razvojnem centru Papilio sva se s hčerko zelo dobro počutili.

  Celostno so se posvetili raznim področjem otrokovega razvoja, odnos je bil PROFESIONALEN in dobili sva ogromno zelo KORISTNIH MNENJ IN NASVETOV.

  Hvala!

 • IZKUŠNJA MLADOSTNICE, KI HODI NA SVETOVANJA

  V Papilio center sem pričela obiskovati zaradi priporočila doktorice, ki je menila da mi bo pomagalo.

  Že ob prvem srečanju sem začutila TOPLOTO in ZAUPANJE. Srečanja so mi zelo sproščena ter zabavna. Spoznavam nove metode sproščanja ter preoblikovanja duševnega jaza. Srečanja so vključevala razne telesne ter miselne aktivnosti. Je ZANIMIV NAČIN SPOZNAVANJA SAMEGA SEBE ter povezovanja s samim sabo.
  Veliko bolj ZAUPAM V SVOJO INTUICIJO ter svoje SPOSOBNOSTI, zelo mi pomaga pri odpravljanju težav v svoji zvezi ter v vseh razmerjih v mojem življenju, od družine do novih prijateljev.
  Na ta način sem spoznala, da ni vsega konec takoj, ko nekaj propade. Ampak je to razlog za boljše priložnosti ter IZBOLJŠAVE SAMEGA SEBE.
 • DRUŽINA Z OTROKOM S TEŽAVAMI V RAZVOJU

  K vam smo prišli po DRUGO MNENJE, saj se nam je zdelo da prvo mnenje ni v skladu z dejanskim stanjem.

  Bili smo zelo zadovoljni, saj smo pri vas dobili potrditev naših domnev. Počutili smo se dobro, vzdušje je SPROŠČENO, STROKOVNOST pa na visokem nivoju.

  Tudi odziv na sporočila in klice je hiter, termin smo dobili že naslednji dan, prav tako pa smo dobili tudi NAKNADNE DODATNE ODGOVORE na vprašanja po mailu.
 • ŠE ENA MAMICA S SVOJO SRČICO

  Moja punčka je bila DOBRO PREGLEDANA, ocenjena in tudi vaje so bile dobro razložene/ pokazane za doma.

  Pregled je potekal počasi BREZ KAKŠNEGA KOLI HITENJA.

 • MAMICA, KI RASTE

  V PAPILIO sem prišla ČISTO PO NAKLJUČJU in sicer sem iskala pomoč za svojega otroka.

  Po uspešno končanih terapijah pri svojem otroku, sem se znašla v krogu prijaznih ljudi, strokovnjakov na svojem področju in uvidela sem možnost, da tudi sama zase naredim korak naprej in ZAČNEM DELATI NA SEBI.
  Vsa ta leta, od kar sem mama, partnerka, zaposlena in gospodinja sem pozabila na sebe. Tako sem se znašla v ZAČARANEM KROGU nenehnih glavobolov, stisk, stresa, frustracij, anksioznosti, utrujenosti in še marsikatere nevšečnosti. V PAPILIO centru sem našla zatočišče vseh svojih problemov, ki so se leta in leta nalagali globoko v meni in mi pustili marsikatero posledico, kar se je IZRAŽALO SKOZI MOJE FIZIČNO IN MENTALNO TELO.

  Začela sem delati na sebi in v moje življenje so začele prihajati POZITIVNE SPREMEMBE. Začela sem odkrivati delčke sebe, katere do sedaj sploh nisem poznala in podala sem se v NOV SVET SEBE. Življenje sem začela zajemati lahkotnejše in nič mi več ni bilo težko.

  Svetovanja v PAPILIO centru PRIPOROČAM VSEM, ki se znajdejo v podobni situaciji kot sem se sama, ko ne vidiš nobenega pametnega izhoda iz situacije, ki te obkroža.

  Hvaležna sem, da sem SPOZNALA ZDRAVNICO VALENTINO, ki je dala mojemu in otrokovemu življenju nov pomen in priložnost odkrivanja nečesa novega. Hvala ti Valentina, prava strokovnjakinja na svojem področju si in v tako kratkem času si me naučila toliko življenjskih stvari, do katerih sama nikoli ne bi prišla.

Video