SKUPINSKE DELAVNICE ZA OTROKE

Različni otroci imajo različne želje in interese, ki jih pri posamezniku spodbujamo. Določena znanja, veščine in rutine pa so dobrodošle pri vseh šolarjih, saj jim lahko pomagajo ali olajšajo vsakdanje delovanje in funkcioniranje. Z namenom pridobitve širše in uporabne splošne razgledanosti, so pripravljene različne tematske delavnice za otroke.

 

MOJA ČUSTVA, MOJE BARVE

KOMU JE NAMENJENO? Otrokom, ki želijo vedeti več o sebi (kakšen sem, zakaj se tako počutim in vedem?). Otrokom, ki se želijo naučiti prepoznavanja in
izražanja svojih čustev ter zabavnih tehnik sproščanja.

KAKO SE VKLJUČITI? S predhodnim naročilom: telefonsko ali preko e-maila.

KAKO POTEKA? Delavnica poteka preko igre, plesa, risanja, gibanja ter uporabe drugih različnih pristopov, ki so otrokom zanimivi. Skupina je omejena na 6 otrok, starih od 6 – 15 let. Delavnica traja 3 ure. Zagotovljeni so vsi potrebi pripomočki in
oprema.


KAKO NAJ SE UČIM, DA SE NAUČIM?

KOMU JE NAMENJENO? Otrokom od 4. do 9. razreda OŠ, ki se želijo naučiti učinkovitih tehnik za: izdelavo kvalitetnih zapiskov, pripravo govornega
nastopa in priprave na domače branje.

KAKO SE VKLJUČITI? S predhodnim naročilom: telefonsko ali preko e-maila.

KAKO POTEKA? Otroci skozi vodene tehnike priprav in učenja spoznajo, da učenje ne pomeni nujno garanja, ampak ga lahko doživijo kot nekaj prijetnega. Sprejmejo nove izzive. Skupina je omejena na 6 otrok. Delavnica traja 3 ure. Vsi potrebni pripomočki in oprema so zagotovljeni.


JAZ, MALI UMETNIK

KOMU JE NAMENJENO? Otrokom, ki želijo preko umetnosti najti sproščujoč, varen in učinkovit način za izražanje misli ter čustev. Otrokom, ki radi ustvarjajo.

KAKO SE VKLJUČITI? S predhodnim naročilom: telefonsko ali preko e-maila.

KAKO POTEKA? Ob glasbi in pogovoru otroci ustvarijo abstraktne avtoportrete na velika platna. Pri tem uporabljajo različne materiale, začutijo različne teksture in ustvarjajo z različnimi pripomočki. Skupina je omejena na 6 otrok, starih od 6 do 9 let. Delavnica traja 4 ure. Vključena je vsa potrebna oprema za izvajanje delavnic.


JAZ, VELIKI UMETNIK

KOMU JE NAMENJENO? Otrokom, ki želijo preko umetnosti najti sproščujoč, varen in učinkovit način za izražanje misli ter čustev. Otrokom, ki radi ustvarjajo.

KAKO SE VKLJUČITI? S predhodnim naročilom: telefonsko ali preko e-maila. 

KAKO POTEKA? Ob glasbi in pogovoru otroci ustvarijo abstraktne avtoportrete na velika platna. Pri tem uporabljajo različne materiale, začutijo različne teksture in ustvarjajo z različnimi pripomočki. Skupina je omejena na 10 otrok, starih od 10 do 15 let. Delavnica traja 4 ure. Vključena je vsa potrebna oprema za izvajanje delavnic.